Welke joggingbroek past het beste bij mijn kind?

Welke Joggingbroek past bij mijn kind?

Welke Joggingbroek past bij mijn kind?

Vandaag een uitleg over mijn verschillende joggingbroeken. Bij welk figuur (noem je dat bij kinderen ook zo?) past welke broek nou het beste? Ik heb verschillende broeken van verschillende merken, en om het kiezen makkelijk te maken zet ik de verschillen hier op een rijtje.

 

Ik heb joggingbroeken van Moodstreet. Deze hebben dubbele maten, en vallen extra smal uit. Deze mag je wel super skinny noemen. Deze zijn echt voor smalle kindjes. De lengte is een tikkie langer, maar niet veel. De maten bij mij zijn 110-116 t/m 146-152. Ik heb Moodstreet joggingbroeken alleen voor jongens.

 

Dat is ook zo bij de 4President joggingbroekjes. Deze vallen super super skinny uit. Ze vallen op lengte. Dit zijn de laatste maten, deze komen niet meer terug. Maat 140 en 152 nog. Deze zijn te dragen door jongens en meisjes.

 

De joggingbroeken van TYGO & vito vallen ook smal uit, maar ze zijn niet super skinny. Deze heeft een pasvorm die bij de meeste jongens mooi staan. Ze hebben verschillende modellen. Het model met de streep aan de zijkant, die ieder seizoen terug komt, en een met geribbelde kniestukken. (Ja deze voel je aan de binnenkant) Dit is mijn meeste verkochte merk bij de joggingbroeken. De maten bij mij zijn 92 t/m 146-152. TYGO & vito valt op maat en heeft een collectie voor meisjes en jongens.

 

B.Nosy heeft twee verschillende modellen dit seizoen. Een joggingbroek met ribbels op de knieën. (Ja die voel je aan de binnenkant.) En een model wat een “gewone” broek is, maar dan van joggingstof. Mama’s vinden deze vaak heel fijn omdat ze een nette broek hebben, en kinderen dragen toch een soepele broek. B.Nosy valt ook wat smaller uit. Maar niet Super skinny. Deze broeken vallen op maat en op lengte. Ik heb maat 110 t/m 146-152. Dit zijn losse maten, alleen 146-152 is een dubbele maat. Ik heb de jogingbroeken van B.Nosy voor jongens, voor meisjes alleen in de Sample collectie.

 

SKURK heeft joggingbroeken die een mooie pasvorm hebben, en heel mooi afgewerkt zijn. Ook voelen de stoffen heel fijn aan. Deze vallen net iets langer uit dan mijn andere merken. Het scheelt meestal een boord. Maar omdat deze broeken een mooie pasvorm hebben is dit niet storend. Smallere kindjes pakken hier meestal een maat kleiner van. Bredere kindjes nemen hem op maat. Dit merk heeft ook dubbele maten, en ik heb maat 98-104 t/m 158-164. SKURK is alleen voor jongens, maar stoere meisjes nemen ze ook vaak.

 

4President heeft joggingbroeken die losse maten hebben van maat 92 tot maat 116. Daarna slaan ze steeds de tussenmaat over. 128, 140 etc tot maat 164. Dit merk valt wat korter uit. Het scheelt een boord met de andere merken. De pasvorm is wisselend. Dit seizoen zijn er hele smalle, maar ook wat bredere. Bv smal bij de jongens zijn: Oxley, Orick, Malvyn, en Ned. Ietsje breder is: Nolyn. Deze stof is ook wat dikker. De flared joggingbroeken voor meisjes vallen mooi op maat. Let op bij een flared dat je hem iets ruim neemt, want zodra hij te kort wordt is dat echt niet mooi.

 

Blue Seven heeft joggingbroeken die wat ruimer uit vallen. Zowel in de breedte als in de lengte. Smalle kinderen nemen hier meestal een maat kleiner van. Stevigere kinderen, of kinderen met billen nemen hem op maat. De jongens broeken worden ook vaak door meisjes gedragen omdat ze effen en neutraal zijn. Ik heb hier maat 140, 152 en 164 van. Blue Seven heeft een jongens en meisjes collectie.

 

Ik heb de joggingbroeken van Petrol Industries. Deze zijn er ook voor de grotere kinderen. Alleen in maat 140, 152, 164 en 176. Deze joggingbroek heeft een mooie pasvorm, maar is niet super smal. Deze zijn voor jongens. Deze nemen ze vaak op maat als ze wat steviger zijn, of lange benen hebben. En een maatje kleiner als ze wat smaller zijn.

 

Ook The new Chapter is nieuw in onze collectie. Dit merk heeft hele fijne broekjes van hele zachte katoen. Deze is door meisjes en jongens te dragen. Maat 50-56, 62-68, 74-80, 92, 98 en 104.

 

Hopelijk heb ik het zo duidelijk uitgelegd, maar mochten er nog vragen zijn dan hoor ik deze graag!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.