over ons

Hallo, Ik ben Tamar.

Ik ben mama van twee puber zoons (2004 en 2006), en woon met hun en mijn man (eigenlijk zijn we niet getrouwd, maar vriendje klinkt zo kinderachtig..) in Dommelen. Dat hoort bij Valkenswaard, waar onze winkel ligt.

Ik hou van Lezen, shoppen, in bad gaan, films kijken, kaarsjes aan, kamperen, sauna dagjes, freubelen op mijn naaimachine, kopjes thee en chocolade. (heel veel chocolade zelfs)

En, ik ben dol op kinderkleding. En dan vooral kleding die van goede kwaliteit is voor een leuke prijs. (Maar dat hebben bijna alle mama's wel denk ik.)

Na jaren gewerkt te hebben in de kinderopvang, en in de avond uren kinderkleding party's te geven voor mijn werkgever, ben ik er even tussen uit geweest voor mijn eigen kinderen.

Maar, het bleef kriebelen, dus... Ik startte met Nog Steeds Hip. Ik verkoop nieuwe kinderkleding van nieuwe en een oudere collectie.

De nieuwe collecties zijn merken die nieuw ook betaalbaar zijn, en de oudere collecties kan ik voor veel lagere prijzen verkopen. Zo probeer ik voor iedereen bereikbaar te blijven.

Ook koop ik samples van merken in. Als het om een sample gaat staat dit er altijd duidelijk bij vermeld. 

Al deze Kleding verkoop ik op kinderkleding party's bij mensen thuis, in onze winkel in Valkenswaard (Karel Mollenstraat Zuid 50) En via deze webshop. Kom je gezellig een keer langs?

Omdat ik steeds vaker de reactie kreeg dat men dacht dat mijn kinderkleding tweedehands was, is in de zomer van 2020 de naam Nog Steeds Hip-Kinderkleding gewijzigd naar: Hip-Kinderkleding.

 

 Winkel adres: 

Karel Mollenstraat Zuid 50, 5554CH, Valkenswaard.

Openings tijden:

Woensdag, vrijdag en zaterdag open van 10u tot 17u.

 

maandag, dinsdag, donderdag gesloten.

(op afspraak gaan we op deze dagen wel open)