Sample Sale

Naast de nieuwe en de outlet collecties verkopen wij ook Sample Collecties. Deze Sample collectie is van het merk B.Nosy.

Maar wat zijn dat nou eigenlijk? Is dat dan tweedehands?

Voordat een collectie uitkomt worden er proefstukken gemaakt. Deze samples komen dan bij het merk en bij de vertegenwoordigers te hangen. Winkeliers en webshophouders kunnen deze komen bekijken, en daarop hun inkoop bepalen.

Een sample is bijna altijd in maat 80 of 86 en 122-128. 

Wij hebben het geluk dat we ze kunnen kopen. En mogen ze verkopen voor een lagere prijs dan de winkelprijs. Dit is omdat een sample gemaakt kan zijn van een andere stof, of een opdruk extra heeft, of een opdruk juist niet heeft. Ook kan een sample van een andere kwaliteit zijn dan dat je van het merk mag verwachten. De lagere prijs compenseert dat daar dan mee.

Soms beslissen ze dan dat iets toch anders moet, of zelfs helemaal niet gaat uitkomen. En dan heb je geluk, dan heb je iets wat uiteindelijk niet is uitgebracht, en ben jij de enige die dat dan heeft.

Hoe kan je zien dat het om een Sample gaat? Het originele merk kaartje zit er wel aan, maar het prijs kaartje niet. De prijs staat er met pen op geschreven. Ook mist het was label in een Sample. Bij mijn Samples staat ook op het kaartje geschreven dat het om een Sample gaat.

Let op, we vullen de Samples steeds aan, er komt nog veel meer leuks bij!

 

*Het merk B.Nosy is zelf niet aansprakelijk voor deze Sample Sale.

*Ruilen en Retourneren van deze Samples is mogelijk.

 

Meisjes maat 86

Meisjes maat 122-128

Jongens maat 86

Jongens maat 122-128