Shoppen in jouw eigen huis.

Shoppen in jouw eigen huis

Het is ook mogelijk dat ik met mijn kinderkleding naar jou toe kom. Dat kan met de samples, outlet collecties en ook de nieuwe collecties.

Hoe gaat dat dan? 

Het is iets anders dan je bij een party verwacht. We gaan niet in een kringetje zitten, en niet alles één voor één bekijken. We moeten ook niet perse tegelijk te starten. Wat is het dan wel? De kleding zit op maat en geslacht gesorteerd in bakken, of hangt op een rekje. Deze zet ik in de woonkamer neer, en die mag iedereen zelf bekijken. Is het kleding die je leuk vindt mag je het kopen. Zo niet, ook prima, niks is verplicht.

Ik vraag ongeveer een week van te voren welke maten jullie willen zien. Zodat ik gericht kleding mee kan brengen. Ook mag je het doorgeven als je naar iets speciaals opzoek bent.

Hoeveel personen moeten er aanwezig zijn?

Er moeten minimaal 4 personen aanwezig zijn in de omgeving Valkenswaard. Daarbuiten vraag ik om meer personen. Neem voor het aantal even contact op, dat ligt aan de afstand.

Hoe lang duurt het?

Ik hou een inloop aan van 1,5 uur. In deze tijd kan iedereen binnenlopen. Zo hoeft niemand te haasten, maar kan komen wanneer het hun uitkomt. Gemiddeld duurt het 2 tot 2,5 uur.

Wat kost het? 

Helemaal niks natuurlijk! Als gastvrouw ontvang je van mij een kledingstuk cadeau.

Help het past niet, of ze vinden het niet mooi? Geen probleem. De kleding mag altijd retour. Gebruik het retour formulier op deze website, of mail naar nogsteedship@gmail.com. De contact gegevens worden bij elke aankoop ook verstrekt. 

Mogen mijn kinderen aanwezig zijn?

Ja hoor, natuurlijk mag dat. De een wil samen met de kinderen komen, terwijl de ander juist liever zonder kinderen komt. Die keuze laat ik bij jou (of de gastvrouw) liggen.

Heb je nog vragen dan hoor ik het graag!

 

(hieronder een voorbeeld van hoe je huis er uit kan zien)